VORES YDELSER

SKORSTENSFEJNING

I dette afsnit får du indsigt i, hvad Skorstensfejerfirmaet Carøe Aarestrup er for en størrelse – og hvad vi kan hjælpe dig med. 

Hos Skorstensfejerfirmaet Carøe Aarestrup foretages skorstensfejningen i overensstemmelse med Bygge-og Boligstyrelsens bekendtgørelse nr. 239 af 27 april 1993.

Vi foretager de lovpligtige brændpræventive tilsyn og har et tæt samarbejde med både Jammerbugt Kommune og Hjørring Kommune. Dette for at sikre vores kunder bedst muligt.

Det er vores fornemmeste opgave, at rådgive vores kunder energi- og miljørigtigt, samt sikre den optimale udnyttelse af kundens fyringsanlæg. Derfor tilbyder vi også at komme ud og afholde ”home party” hos brændeovnsejere. Her underviser vi i hvordan man fyrer miljømæssigt korrekt.

Mere end bare skorstensfejning

Hos Skorstensfejerfirmaet Carøe Aarestrup udfører vi rensearbejde på alle skorstene, aftræksforbindelser og ildsteder, samt i ventilationsskakter. Vi ønsker desuden at rådgive vores kunder bedst muligt inden for vores fagområde. Intet er for stort eller småt.

Begrebet service var ikke opfundet, da Skorstensfejerlauget blev etableret i 1778. Dengang var det høje faglige niveau grundstammen i vores arbejde – præcis ligesom i dag. Men i dag har vi oven i den faglige indsats også et serviceniveau, som vi er stolte af og som kunderne er glade for.

 

Vi gør os umage

Vi er kendt for at være fleksible og løsningsorienterede, og kunderne er trygge ved at lukke os ind i deres hjem. Det gælder også når der efter aftale er lagt en nøgle til os, så vi selv kan lukke os ind. Vi er bevidste om, at denne tillid er forpligtende og er derfor altid meget bevidste om vores ansvar som følge heraf.

Du kan finde mere information om andre relaterede ydelser her.

 

Skorstensfejerne i Pandrup 2020 - Kim og René Aarestrup - mere end bare skorstensfejning - vi gør os umage